Logotyp
Svensk flagga Engelsk flagga

Frölander Entreprenad KB

Skriv ut Tillbaka

Företagsuppgifter

Organisationsnummer
916961-6175

Gatuadress huvudkontor
Lärlingsvägen 13 B, 85753 Sundsvall

E-post
krister.persson@mkrgruppen.se

Telefon
0046706656100

Hemsida
www.fekb.se

Etableringsår
1992

Antal anställda
101-250

Information om företagets verksamhet

Verksamhetsbeskrivning
MKR Gruppen är en av Sveriges ledande entreprenadkoncerner inom mark- och maskinarbeten. Vår främsta inriktning är anläggningsprojekt inom väg, järnvägs- och vindkraftsinvesteringar.

MKR Gruppen har anlagt vägar och kranplaner vid ett flertal vindkraftparker på uppdrag av både Statkraft SCA Vind AB och NCC. Inom koncernen finns även lång erfarenhet av stora och maskinintensiva vägprojekt med omfattande schakt, terrassering och masstransporter. Vi vet vad som krävs för att på otillgängliga platser anlägga och förstärka vägar som klarar tunga transporter under vindkraftparkernas intensiva byggperioder.

I koncernen ingår Frölander Entreprenad och NNG Entreprenad. Med det senaste förvärvet av verksamheten i Rubenssons Mark är MKR Gruppen en komplett fulleverantör av entreprenadtjänster som står rustad för de stora infrastruktursatsningar som väntar i framtiden, särskilt inom energisektorn.

Vår bas ligger i Sundsvall och vi arbetar i såväl lokala infrastrukturprojekt som medelstora och större projekt över stora delar av Sverige, enskilt eller med samarbetspartners.

MKR Gruppen har drygt 100 anställda, en maskinpark på ett 80-tal enheter samt en omsättning på cirka 350 miljoner kronor.

Län och kommun(er) där företaget bedriver verksamhet
Västernorrland - Sundsvall

Registrerade sökkategorier

Företaget är idag en befintlig aktör /leverantör inom vindkraftbranschen: Ja

Entreprenadarbete inom:

  • Entreprenörer

Kontaktperson

Namn
Krister Persson

Befattning
Ägare

E-post
krister.persson@mkrgruppen.se

Telefon
0046706656100