Posted on

Byt elbolag och minska dina energikostnader

Dagens utmaningar med klimatförändringar gör det viktigare än någonsin för varje person att bli mer energieffektiv. Det finns många sätt som hjälper dig att minska din energiförbrukning och samtidigt spara pengar på dina energikostnader. Först och främst är det viktigt att förstå informationen på din elräkning för att komma till rätta med din energiförbrukning. Du kan antingen söka efter guider på internet eller kontakta din elleverantör för att få vägledning.

 

Bli kund hos Göta Energi

Det enklaste sättet minska dina energikostnader är att bli kund hos ett billigt elbolag. Nästa steg är därför att välja ett elbolag med billig el utan att tumma på hållbarhet. Den bästa kandidaten är Göta Energi som har lyckats göra det möjligt att välja billig och hållbar el genom sina insatser för miljön.

Göta Energi gör följande fantastiska insatser för att skapa en bättre och mer miljövänlig värld:

  • Förnybar energi – När du är kund hos Göta Energi kan du ha gott samvete av att veta att all energi som används kommer från förnybar vattenkraft.
  • Bonustimmen – Bonustimmen innebär att Göta Energi bjuder på en timme el om dagen om du avsäger dig pappersutskick och istället får allt digitalt.
  • WaterAid – Göta Energi är en huvudsponsor till WaterAid som arbetar för att alla människor ska få tillgång till rent vatten och sanitet i fattiga länder. På så sätt bidrar du till att förändra livet för miljontals människor genom att bli kund hos elbolaget.

Är Sveriges största utmanare på elmarknaden

Göta Energis billiga el och hållbarhetsarbete har gjort dem till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Faktum är att Göta Energi är det elbolag som växt mest de senaste åren tack vare deras prismedvetna kunder som bryr sig om klimatet.

Om du tror att du kan hitta ett ännu billigare elbolag genom att jämföra elpriser bör du tänka om. Med Göta Energis prisgaranti behöver du inte jämföra eftersom de står för mellanskillnaden om du inte sänker dina elkostnader. Tillsammans med prisgarantin har du också enkelhetsgarantin som innebär att Göta Energi ordnar med allt kring bytet när du har tecknat avtal med dem. Om de mot förmodan skulle behöva din hjälper bjuder de på tre månadsavgifter! Klicka in på Göta Energi redan nu för att se vilket elavtal som passar dig genom att fylla i postnummer och typ av bostad du har.